Pavel Nedved sinoć u izdanju u kakvom ga nikada nismo vidjeli

Bio je jako ljut

Pavel Nedved sinoć u izdanju u kakvom ga nikada nismo vidjeli

E. Škorić

Potpredsjednik Juventusa Pavel Nedved bio je jako ljut zbog suđenja tokom meča s Fiorentinom.

Juventus je ugostio Fiorentinu, pa je neočekivano poražen s 3:0, ali iz najtrofejnijeg kluba na Apeninima ogorčeni su zbog serije sudijskih grešak koje su, prema njihovim tvrdnjama, prouzrokovale poraz Stare dame.

Sudija La Penna i njegovi pomoćnici nisu se proslavili, bit će sasvim sigurno i analiziranja njihovog posla, a Nedved je od silne muke napustio stadion prije samog kraja utakmice.

Najviše ga pogodilo kad je u 77. minuti Bernardeschi bio u duelu s golmanom Dragowskim, ali nije dosuđen penal za domaći tim.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dadopd
Dosta ste muckali sa sudijama niste brz razloga bili izbaceni iz lige.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti