Cristiano Ronaldo sebe naprosto obožava, ne postoji bolji primjer od ovoga

Portugalac uvijek smatra da vrijedi više

Cristiano Ronaldo sebe naprosto obožava, ne postoji bolji primjer od ovoga

E. Škorić

Ponajboljeg nogometaša svijeta Cristiana Ronalda mnogi smatraju egocentrikom.

Portugalac je već godinama jedan od najboljih nogometaša svijeta, a zbog svog fizičkog izgleda posebno je popualran među pripadnicama ljepšeg pola.

Napadač Manchester Uniteda ima ogromno samopouzdanje, što i ne čudi s obzirom na to kako izgleda, koliko je popularan i koliko novca zarađuje ne samo godišnje ili mjesečno već bukvalnog svakog sata ili minuta.

Često mu zamjere da je prepun sebe, ali to je jednostavno Ronaldo, ne podnosi poraze, želi da je najbolji i na terenu i izvan njega i naprosto čitav život mu je protekao u takvom mentalitetu, što ga uostalom i uvrštava na listu najboljih igrača svih vremena.

Ronaldu je bilo toliko važno da je najbolji, pa je čak blokirao profil Transfermarkta na Instagramu. Naime, objavljen je spisak najcjenjenijih igrača u dobi od 33 i više godina prema specijalizovanom sajtu za transfere, a Portugalac je poslao privatnu poruku rekavši da vrijedi mnogo više. 

"Kada smo mu objasnili našu procjenu vrijednosti i objasnili zašto ima baš vru vrijednost na toj listi, poslao nam je nekoliko smajlija i blokirao nas", tvrde iz Transfermarkta.

Zanimljivo da je Ronaldo bio prvi na toj listi, ali on je smatrao da zaslužuje veću vrijednost, zbog čega je blokirao profil Transfemarkta na društvenoj mreži.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ronaldo je trenutno igrač Manchester Uniteda, u koji se vratio prošlog ljeta iz Juventusa, gdje baš i nije imao puno uspjeha, iako je statistički bio dobar. Ni na Old Traffordu mu ne ide baš najbolje, no navijači svakako vjeruju da će im pomoći barem da izbore Ligu prvaka.

Učestale su glasine da se Portugalac na ljeto razizlazi s Unitedom, a kao nova destinacija spominju se mnogi timovi, ali i povratak kući u Lisabon odakle je sve počelo. No, čini se da je prerano za to...

Promo

Top Komentari

Klicko
Penalty-tap in machine-CR7
4 10
crnoicrveno
kako najskupli ako je Bernardo 100m vrijedan???
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi