To bi bio nezapamćen skandal: Ronaldova sestra otkrila šta je on htio napraviti s kapitenskom trakom

Katia se oglasila na Instagramu

To bi bio nezapamćen skandal: Ronaldova sestra otkrila šta je on htio napraviti s kapitenskom trakom

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo našao se u centru skandala nakon utakmice između Srbije i Portugala.

Meč na Marakani završen je rezultatom 2:2, ali u posljednjim sekundama utakmice Portugalcima nije priznat čist gol. U centru pažnje bio je Ronaldo koji je postigao gol, a loptu je izbacio Mitrović i pomoćni sudija je pokazao da lopta nije prešla gol liniju.

Međutim, Ronaldo je odmah shvatio da mu nije priznat čist pogodak i krenuo je iz protesta u svlačionicu. Portugalac je mahao rukama da sudija odmah završi utakmicu, a na putu do svlačionice je bacio i kapitensku traku.

Takav potez Ronalda izazvao je burne reakcije i u Portugalu, te su mnogi poručili da se kapiten reprezentacije ne smije ponašati na takav način bez obzira o čemu se radi.

Na Instagramu se povodom svega oglasila i njegova sestra Katia Aveiro koja je poručila da je Ronaldo imao namjeru da uradi i nešto skandaloznije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Portugal je opljačkan na skandalozan način. Cristianu je poništen čist gol i on je reagovao u revoltu. Ne može da gleda kako neko to radi njegovom Portugalu. Ipak, pokazao je i nevjerovatnu smirenost i hladnoću jer je njegova namjera bila da kapitensku traku baci sudiji u lice. Kritikuju ga za ono što je napravio i takve 'stručnjake' jednostavno ne mogu da slušam", poručila je Katia.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CM9v6lWBp0J/[/instagram]

Top Komentari

konjnakvadrat
Sta kaze Djordjina na to?
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi