Vozač autobusa iznenađen Ronaldom: "Ovo nisam ni slutio, šokiran sam"
Foto - EPA

CR je nevjerovatan

Vozač autobusa iznenađen Ronaldom: "Ovo nisam ni slutio, šokiran sam"

Midhat Šljivak

Gotovanje Al Nassra u Iranu kod ekipe Persepolisa izazvalo je opšti haos, a razlog je naravno bio Cristiano Ronaldo. Dolazak jednog od najboljih fudbalera svih vremena privukao je veliku pažnju, a Portugalac se maksimalno potrudio da ostavi vrhunski utisak na sve.

Cristiano Ronaldo je vjerovatno i najveća sportska zvijezda na svijetu. Gdje god da se pojavi nastaje potpuni haos, a tako je bilo i prije dva dana u Teheranu, gdje je Portugalac gostovao sa svojim Al Nassrom kod ekipe Perespolisa.

Ogroman broj fanova je došao vidjeti portugalsku zvijezdu. On nažalost nije imao previše vremena za druženje, a i zbog sigurnosnih razloga mu nije dozvoljena opuštenost, kao što je to inače slučaj.

Vozač autobusa koji je sarađivao s igračima Al Nassra oduševljen je Cristianom. Njegovo svjedočenje sve govori.

"Ronaldo je bio veoma ljubazan prema svima i uopšte nije arogantna osoba. Ponašao se prijateljski i dobro. Nisam ni slutio da će biti tako dobar. Moram reći da sam šokiran onim što sam vidio", poručio je ovaj čovjek.

Oglasi

Njemu će Cristiano očigledno ostati u veoma lijepom sjećanju i mora se reći da su ovakva svjedočenja o Ronaldovom ponašanju veoma česta.

Ronaldo će sasvim sigurno i u nastavku takmičenja biti čovjek zbog kojeg će navijači dolaziti na utakmice, a to je i normalno jer se radi o fudbalskom velikanu.

Al Nassr će pored Teherana putovati u Katar i Tadžikistan. U grupi su još Al Duhail i Istiqlol Dushanbe.

Cilj Al Nassra je titula najboljeg azijskog tima. Konkurencija će biti zaista ogromna, ali se oni uzdaju u Ronalda i ostale zvijezde koje su doveli tokom ljeta.

Top Komentari

K79
čovjek se ponaša normalno i ovaj ostane šokiran jbt sta je trebo pisat se po svima
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi