Tumač snova iz Saudijske Arabije tvrdi da će Cristiano Ronaldo prijeći na islam

Zanimljiva situacija

Tumač snova iz Saudijske Arabije tvrdi da će Cristiano Ronaldo prijeći na islam

Midhat Šljivak

Tumač snova iz Saudijske Arabije Muhammad Al-Twaim tvrdi da je imao san koji mu govori da će fudbalska zvijezda Cristiano Ronaldo prijeći na islam.

Brojni arapski mediji objavili su danas izjavu tumača snova iz Saudijske Arabije Muhammada Al-Twaima koji tvrdi da mu je u san došlo kako će Cristiano Ronaldo uskoro prijeći na islam.

Cristiano je već godinu dana stanovnik Saudijske Arabije. Pokrenuo je lavinu transfera velikih zvijezda u ovu zemlju i ako je sudeći prema tumaču snova, uskoro bi mogao napraviti veliku životnu promjenu.

"Imao sam san po kojem će najslavniji fudbaler svijeta Cristiano Ronaldo prijeći na islam", riječi su ovog čovjeka koje su prenijeli brojni arapski mediji.

Oglasi

Dodatni detalji u ovom slučaju za sada nisu poznati. Brojni arapski mediji su prenijeli njegov san i dosta je muslimana koji su s oduševljenjem prihvatili njegove riječi.

Naravno, sve ovo treba uzeti s rezervom. Tumačenje snova u islamu nije za svakoga, pa je moguće da ima i određenih nepravilnosti u ovom slučaju.

Ronaldo se i ranije povezivao s islamom. U maju je pokrenuto ovo pitanje nakon što je pao na sedždu prilikom postizanja pogotka za ekipu Al Nassra.

CR se po ovom pitanju nije oglašavao. On je izuzetno poštuje islam kao vjeru, a odlaskom u Saudijsku Arabiju morao je prihvatiti određene društvene promjene koje su mu ranije bile strane.

Ronaldo je ugovorom za saudijski Al Nassr vezan do ljeta 2025. godine i lako bi se moglo desiti da je Saudijska Arabija njegov posljednji fudbalski angažman jer će po okončanju ugovora CR imati 40 godina.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije