Čovjek, pa onda sve ostalo: Ronaldo još jednom pokazao veličinu, dječak ostao u šoku

Nagrađeni su ogromnim ovacijama

Čovjek, pa onda sve ostalo: Ronaldo još jednom pokazao veličinu, dječak ostao u šoku

Haris Zilić

U utakmici trećeg kola Lige nacija Portugal je sa 2:0 savladao Češku u Ligi A.

U ovoj utakmici strijelci za Portugalce bili su Cancelo i Guedes.

Ronaldo se nije upisao u strijelce iako je imao nekoliko dobrih prilika.

Nakon jedne propuštene prilike, iza gola mu je prišao dječak koji skuplja lopte i pružio ruku Ronaldu da mu da podršku i ni slutio nije da će to biti trenutak koji će pamtiti cijeli život.

Ronaldo se nasmijao i pružio ruku dječaku nakon čega je dječak bio u blagom šoku, okrenuo se prema tribini i nije mogao vjerovati šta se desilo.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Nakon te scene, tribine stadiona u Lisabonu Ronalda i dječaka ngradili su velikim ovacijama, a Ronaldo je još jendom pokazao o kakvom se čovjeku radi.

Top Komentari

cccccc
lako je biti gospodin kada se pobjeđuje, treba biti gospodin i u porazu. a onda ovaj smrad udara ljude i razbija ljudima telefone... ne znam samo da li je onom momku ikada kupio novi telefon?
3 12
user1620593935
f0restinho, gurao mu telefon u oci? Pa da li ste vi fanovi Ronalda toliko bolesno zaljubljeni u njega pa ne mozete priznati ni najociglednije stvari? Uopce mu nije gurao telefon u oci nego je se Ronaldo cak i sageo da ga udari po ruci... e sad jedino ako su i ronalda oci na nogama ???
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti