Šta se dešava u Podgorici? Crnogorci imaju jasnu molbu za sve navijače!
FOTO: Vijesti.me

Crna Gora je domaćin Srbiji

Šta se dešava u Podgorici? Crnogorci imaju jasnu molbu za sve navijače!

Admin Čaušević

Komšijski derbi u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Podgorici igraju Crna Gora i Srbija, a sve karte, njih oko 11.000 su prodate za ovaj susret.

Tribine stadiona pod Goricom su ispunjene, a navijači Crne Gore su za sve imali jasan apel prije samog početka susreta.

Naime, navijači Crne Gore se od gledatelja tražili samo da se navijaju za svoju reprezentaciju te da se neki način Srbija potpuno ignoriše.

"Nemojte da zviždite himni Srbije. Ne želimo da pjevamo bilo šta protiv reprezentacije druge države, već samo da pjevamo Crnoj Gori i da je maksimalno bodrimo", poručile su pristalice domaćina.

Kada su pojedini igrači Srbije izašli na zagrijavanje mogli su se čuti zvižduci, ali su tada navijači Crne Gore opet uputili apel da se navija samo za svoju reprezentaciju.

Inače, na stadion su navijači obje selekcije stigle u korteu i već sada je jasno da će atmosfera na stadionu biti paklena.

Oglasi

Pristalice obje selekcije su palile baklje, viorile zastavama i pjevali pjesme podrške svojoj naciji. 

Prilikom dolaska na stadion navijači gostujuće selekcije su između ostalog skandirali: "Crna Gora i Srbija, to je jedna familija."

[instagram]https://www.instagram.com/p/CqTSqhXPfcE/[/instagram]

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Kvalifikacije su obje selekcije otvorile na idealan način. Crna Gora je u gostima pobijedila Bugarsku, a Srbija na svom terenu Litvaniju.

U kvalifikacionoj grupi G još se nalaze selekcija Mađarske s kojom će Srbija i Crna Gora voditi borbu za prva dva mjesta i direktan plasman na Euro.

Top Komentari

nakopitam
Gamad
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi