Crna Gora trenirala na Bilinom polju, sutra žele ostati neporaženi
Selekcija Crne Gore trenirala je na Bilinom polju, a sutra se nadaju pozitivnom rezultatu

Tim Miodraga Radulovića vjeruje u pozitivan rezultat

Crna Gora trenirala na Bilinom polju, sutra žele ostati neporaženi

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Fudbalska reprezentacija Crne Gore odradila je zvanični trening u Zenici prije sutrašnje utakmice 5.kola protiv selekcije Bosne i Hercegovine, koja će se igrati na stadionu Bilino polje.

Gostujuća selekcija za duel protiv naše selekcije bit će lišena usluga Savića i Krstovića, koji su otpali zbog povrede, ali su uvjereni da sutra mogu odigrati dobru utakmicu, kao što je to bilo u Podgorici u prvom susretu protiv naše selekcije, te ostvariti pozitivan rezultat.

Ekipa koju s klupe predvodi selektor Miodrag Radulović, na svome kontu ima sedam bodova, odnosno bod manje od selekcije BiH, te su u igri za prvo mjesto do posljednjeg kola, naravno sutra ne smiju da izgube od reprezentacije BiH, a svaki drugi rezultat im daje velike šanse za prvo mjesto u grupi.

Kako su kazali i prije prve utakmice koja je igrana u Podgorici, ali i danas, cilj ove selekcije je plasman na Evropsko prvenstvo, a hoće li to uspjeti kroz Ligu nacija ili kroz kvalifikacije vidjet ćemo u narednom periodu. Crna Gora želi da se po prvi puta plasira na jedno veliko nogometno takmičenje i sve su tome podredili.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Podsjetimo da je u prvom meču Crne Gore i BiH, rezultat bio 1:1, za našu selekciju pogodio je Luka Menalo, koji je zbog povrede otpao za sutrašnju utakmicu, dok je za Crnu Goru strijelac bio Adam Marušić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi