Jovetić dobio pitanje da li je legla opklada sa Džekom: "Iskreno..."

Zanimljiv odgovor

Jovetić dobio pitanje da li je legla opklada sa Džekom: "Iskreno..."

E. Oštraković

Danas je u Zenici održana press konferencija uoči utakmice između Bosne i Hercegovine i Crne Gore, a koja se igra u okviru Lige nacija.

Medijima se obratio i Stevan Jovetić koji prvo odgovorio na pitanje o očekivanjima od sutrašnje utakmice protiv Bosne i Hercegovine.

"Gledao sam prvu utakmicu. Mislim da je bila super utakmica u kojoj je Bosna imala malo više posjed. Očekujem jednu dobru utakmicu, divnu atmosferu i neka bolji pobjedi", rekao je Jovetić.

Dugoročni cilj u narednim kvalifikacijama je plasman na veliko takmičenje. Imaš li motiva da igraš još i očekuješ li da možete otići na veliko takmičenje.

Vjerujem naravno. Mislim da imamo dobre šanse i kvalitetnu ekipu. Selektor je odličan", izjavio je Jovetić.

Da li su saigrači spremni?

Oglasi

"Jesu, imali smo mnogo bitnih utakmica u karijeri. Vjerujem da će svako dati 300 posto od sebe", kaže Jovetić.

Postoje pozitivna prepucavanja među navijačima, a Bosna i Hercegovina ima bod više. Jovetić je to prokomentarisao.

"Uvjek treba da postoje pozitivne stvari. Imamo super odnose i treba da sve protekne u sprotskom duhu. Što se tiče bodovne razlike, da imaju bod prednosti, malo će rasterećenije ući, ali to može biti mač sa dvije oštrice", rekao je Jovetić.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Na kraju je postavljeno jedno šaljivo pitanje, a novinare je zanimalo da li je "legla" opklada sa Džekom.

"Iskreno, nismo se čuli ovaj put. Nadam se da će se javiti kasnije", završio je Stevan Jovetić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi