Radulović: Igraćemo napadački jer želimo sva tri boda

Crna Gora gostuje u Zenici

Radulović: Igraćemo napadački jer želimo sva tri boda

E. Škorić

U Zenici će sutra od 20.45 sati snage odmjeriti BiH i Crna Gora u sklopu Lige nacija.

Tri puta smo se sastajali s Crnogorcima i tri puta remizirali. Hoće li napokon neko sutra slaviti? Mi se nadamo da će to biti Zmajevi, ali gosti iz Crne Gore imaju drugačije planove.

Selektor Miodrag Radulović najavljuje ofanzivnu igru svog tima, ali poručuje da "hrabri sokoli" moraju da budu disciplinovani i strpljivi.

"Ovo je derbi u grupi, dvije ekipe koje su najviše pokazale. Naša ekipa je zaslužila ovu šansu, prevashodno odnosom prema grbu, borbenošću, taktičkom disciplinom. Očekujem tešku utakmicu, cijenim BiH... Spremamo se za sve varijante Peteva. Moramo da budemo disciplinovani i strpljivi. Nadam se da ćemo biti i miljenici sreće", rekao je selektor Miodrag Radulović na današnjoj konferenciji.

"Spremamo se da ponovimo ona izdanja iz juna. Koliko god da je ova utakmica bitna, nije odlučujuća. Pritiska uvijek ima, ali straha nema. Svi dobro znamo šta donosi sjutrašnja utakmica. Sjutra igramo samo za tri boda. Normalno je da ćemo igrati napadački. Imamo Jovetića, znate šta znači njegov povratak. Imamo Osmajića, Đurđevića, Mugošu... Nećemo odstupiti od našeg cilja", poručio je Radulović.

Ne bi imao ništa protiv da opet bude 0:0.

"Naš je imperativ bio da ostanemo u Ligi B i da proširimo roster. Sada su došli rezultati i spremni smo za korak naprijed. Ne bih imao ništa protiv da se meč završi 0:0. Ali, ako ne želite da izgubite, onda morate da napadate i da postignete gol."

Na press konferenciji se novinarima obratio i ponajbolji igrač Crne Gore Stevan Jovetić.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Očekujem dobru utakmicu, divnu atmosferu. Neka bolji pobijedi. Vjerujem da Crna Gora može otići na veliko takmičenje. Imamo dobre šanse, kvalitetnu ekipu, odličnog selektora i da će se sve namjestiti. Igrači su spremni, vjerujem u njih. BiH ima bod prednosti, ući će rasterećenije, ali to može da bude mač sa dvije oštrice", rekao je Jovetić, koji se nedavno oporavio od povrede.

"Osjećam se dobro. Vidjećemo kako će biti na terenu", rekao je Jovetić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi