Crvena zvezda dovela i drugo zimsko pojačanje
Foto: FK Crvena zvezda

Nakon Nemanje Milunovića

Crvena zvezda dovela i drugo zimsko pojačanje

Čelnici Crvene zvezde angažovali su i drugo zimsko pojačanje u ovom prijelaznom roku, saopštio je beogradski klub.

Nakon što je jučer na Marakanu stigao Nemanja Milunović iz BATE Borisova, saradnju sa aktuelnim prvakom Srbije je sada dogovorio i 22-godišnji Miloš Vulić koji je po vokaciji vezni nogometaš.

Vuli će s kapitenskom trakom na ruci do sada predvodio Napredak iz Kruševca, a sportski sektor Crvene zvezde duže vremena je pratio njegove igre.

"Procijenili smo da je Miloš kalibar za Crvenu zvezdu. Već sada posjeduje izuzetne kvalitete, prije svega kreativnost na sredini terena, a uvjereni smo i da će u budućnosti biti još bolji, te da će dostići visine u crveno-bijelom dresu", rekao je, između ostalog, sportski direktor Mitar Mrkela.

Premda je pauza u toku, u Crvenoj zvezdi rade punom parom i do starta sezone namjeravaju još pojačati svoje redove kako bi i u nastavku bilježili odlične rezultate.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi