Dugogodišnja želja: Crvena zvezda predstavila prvo pojačanje

Potpisan ugovor na dvije i pol godine

Dugogodišnja želja: Crvena zvezda predstavila prvo pojačanje

Ono što je najavljeno prije nekih mjesec dana, dobilo je zvaničnu potvrdu. Prvo zimsko pojačanje Crvene zvezde je Nemanja Milunović.

Crveno-bijeli teže ka tome da nastave bilježiti dobre rezultate i u skladu s tim proteklih sedmica intenzivno rade na jačanju igračkog kadra, a prvi koji je ove zime stigao na Marakanu je 29-godišnji Milunović koji je već dugo Zvezdina želja.

Povremeni reprezentativac Srbije je u Crvenu zvezdu stigao kao slobodan igrač nakon je prethodno igrao u Bjelorusiji za BATE Borisov, a kako pišu mediji iz susjedstva, sa beogradskim klubom je potpisao ugovor na dvije i pol godine.

"Velika je čast i zadovoljstvo potpisati za Crvenu zvezdu. Nadam se da ću opravdati povjerenje i da ćemo nastaviti istim putem kao do sada", kazao je Milunović nakon što je potpisao ugovor.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Milunović je u proteklom periodu igrajući za BATE zabilježio i 28 nastupa na međunarodnoj sceni, od čega šest u grupnoj fazi Lige šampiona, a sedam Lige Evrope.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi