O golu kojeg je primila Crvena zvezda suvišno je trošiti riječi - Ne postoji golman koji ovo brani

Xavi Simons sjajno pogodio

O golu kojeg je primila Crvena zvezda suvišno je trošiti riječi - Ne postoji golman koji ovo brani

Midhat Šljivak

Crvena zvezda nalazi se pred porazom od RB Leipziga. U 59. minut je rezultat 2:0, a vodstvo domaćeg tima povećao je Xavi Simons spektakularnim golom.

Xavi Simons postigao je večeras jedan od najljepših golova u ovoj sezoni Lige prvaka. Pogodio je spektakularno protiv Crvene zvezde.

Igrao se 59. minut meča kada je mladi Nizozemac postigao zaista fenomenalan gol. Dobio je loptu na 25 metara od gola, a zatim je pogodio pučinu gola beogradskog tima.

Golman Crvene zvezde Glazer nije imao nikakve šanse, a realno, da je bio bilo ko drugi ne bi odbranio ovaj udarac.

OVDJE pogledajte ovaj zaista čudesan pogodak mladog Xavija Simonsa.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Crveno-bijeli su se našli pred novim porazom i sada je jasno da će ovaj tim voditi bitku za treće mjesto s Young Boysima jer su Manchester City i RB Leipzig ipak dimenzija više.

Beogradski velikan će nakon tri kola imati jedan bod, a nove će tražiti upravo protiv Leipziga na Marakani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi