Sinovi direktora Crvene zvezde pretukli kontroverznog menadžera, završio sa teškim povredama

Koristili i pištolj, sada ih očekuje saslušanje kod tužioca

Sinovi direktora Crvene zvezde pretukli kontroverznog menadžera, završio sa teškim povredama

Samir Mlaćo

Glavna tema u srbijansko javnosti danas je hapšenje sinova generalnog direktora FK Crvena zvezda Zvezdana Terzića.

Naime, Nikša i Kostadin Terzić pretukli su osoba sa incijalima U.J. (38) na Voždovcu.

Prema nezvaničnim informacijama povrijeđeni je zadobio teške povrede, odnosno radi se o prijelomu lobanje. Sve se desilo kod restorana brze hrane, a povrijeđeni je zbrinut na Urgentni centar u Beogradu.

Sve se desilo 17.10, a dva dana kasnije Nikša i Kostadin su uhapšeni. Nezvanične informacije medija u Srbiju kažu da je Nikša Terzić radi u bezbjednosno - informativnoj agenciji.

Nedugo zatim stigle su informacije da je pretučen Uroš Janković, fudbalski menadžer koji sarađuje sa bivšim reprezentativcem Srbije Matejom Kežmanom.

Janković je ranije hapšen i poznat je organima gonjena. Optužen je da je učestvovao u pranju novca, a uhapšen je u Beogradu 2018. godine.

Oglasi

Jankovićeva porodica živi u Podgorici,a on je ako igrač nastupao u Čukaričkom, te kasnije na Kipru. Šta se desilo u noći kada se desio incident za sada niko ne zna.

Špekuliše se da su svi navedeni bili na jednom slavlju, a onda je nastao. Nova.rs piše da je Nikša Terzić pištoljem tukao Jankovića, a pomogao mu je i njegov brat.

Nanijeli su mu tako teške povrede, a sa njima je bio i Luka Kurtović, vlasnik jednog poznatog ugostiteljskog objekta.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Svakako da se očekuje brzo oglašavanje i Zvezdana Terzića koji će se sigurno naći na meti kritika zbog ponašanja svojih sinova.

Osumnjičeni su danas dovedeni pred javnog tužioca i njihovo saslušanje je u toku.

Top Komentari

user1676370670
Ja,i?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi