Stižu reakcije iz Zvezde: Najviše "uši para" izjava igrača kojeg pamtimo po klinču s Edinom Džekom

Dragović dao hrabru izjavu

Stižu reakcije iz Zvezde: Najviše "uši para" izjava igrača kojeg pamtimo po klinču s Edinom Džekom

Eldar Ganibegović

Crvena zvezda rezultatom 3:1 poražena je od RB Leipziga u trećem kolu Lige prvaka, a već stižu reakcije pojedinih aktera ovog susreta.

Njemački tim poveo je preko Rauma u 12. minuti, da bi Simons u 59. duplirao prednost Leipziga.

Stamenić u 70. minuti vraća nadu gostima iz Srbije, da bi Dani Olmo riješio sve dileme pogotkom u 84. minuti.

Barak Bakhar, trener Crvene zvezde, ističe da su njegovom timu bili potrebni određeni detalji za bolji rezultat protiv Bundesligaša. 

"Nismo dobro počeli utakmicu. Pokušali smo da pritisnemo, počeli smo tek drugo poluvrijeme dobro. Nismo iskoristili momentum da postignemo i drugi gol. Uveo sam mlade da pomognu. Igrali smo protiv jake ekipe, a ponekad su potrebni detalji da bi se napravila razlika", ocijenio je Bakhar.

Oglasi

"Ostaje žal, imali smo svoje šanse. Znali smo gdje su im mane. Ostaje žal što smo izgubili, iako smo igrali dobro. Imali smo publiku, koja nam je značila. Imali smo šanse, oni su nas kaznili. Jedva čekamo revaš, shvatili smo da možemo da igramo. Prilike koje smo imali ovdje daje nadu da može sa njima u Beogradu", poručio je Mirko Ivanić.

Najhrabriju izjavu dao je Aleksandar Dragović, fudbaler Crvene zvezde koji je u BiH ostao upamćen 2015. po sukobu s Edinom Džekom na utakmici Austrija - BiH u Beču.

On je poručio da nije siguran da je RB Leipzig baš toliko bolji, te da bi moglo biti i drugačije da Olmo nije dao gol, odnosno da je još malo na semaforu bilo 2:1.

"Utisak je, svaka čast momcima. Borili smo se, ne znam da li su bili toliko bolji. Moglo je bolje. Primili smo tri gola. Ali, opet, svaka čast momcima. Igrali smo na sve ili ništa. Da je još dva, tri minuta bilo 2:1, možda bismo mogli", rekao je Dragović.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nakon tri kola u grupi G City je prvi s devet bodova, tri manje ima RB Leipzig, dok Young Boys i Crvena zvezda imaju po bod.

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
:):):) Kakva izjava!!! Dragović od škole ima - čitanku!!! :):):)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi