Izgubili su, ali igrači Crvene zvezde će do kraja života pamtiti ono što im je priređeno nakon meča!

Leipzig je bio bolji, ali...

Izgubili su, ali igrači Crvene zvezde će do kraja života pamtiti ono što im je priređeno nakon meča!

Eldar Ganibegović

Crvena zvezda upisala je drugi poraz u Ligi prvaka ove sezone. Međutim, igrači prvaka Srbije sigurno će za života pamtiti scene nakon utakmice.

U okviru 3. kola Lige prvaka Crvena zvezda večeras je pružila dobar otpor RB Leipzigu, no Njemačku će ipak napustiti poražena.

Na kraju je bilo 3:1 za njemački tim. Pogodio je Raum u prvom poluvremenu, Simons je duplirao prednost, Stamenić vratio nadu Zvezdi u 70. minuti, ali Olmo je sve riješio 14 minuta kasnije.

Bio je ovo drugi poraz Crvene zvezde u Ligi prvaka ove sezone i jasno je da će u osminu finala teško, te im ostaje da se bore za Evropsku ligu tj. treće mjesto s Young Boysima.

Iako je prvak Srbije poražen, nakon utakmice scene za pamćenje. Delije su stigle u Njemačku u prilično velikom broju, te nakon utakmice pokazali da stoje iza svojih ljubimaca.

Oglasi

Pjesma je krenula i pored poraza i sigurno je da će i igračima Crvene zvezde lakše biti podnijeti novi poraz u ovakvoj atmosferi.

Osim toga, i navijači Leipziga su aplaudirali igračima Crvene zvezde i na taj način im odali priznanje za dobru partiju.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Istim rezultatom je Manchester City slavio na gostovanju u Švicarskoj kod Young Boysa.

Nakon tri kola u grupi G City je prvi s devet bodova, tri manje ima RB Leipzig, dok Young Boys i Crvena zvezda imaju po bod.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi