Uznemirujući video: Kramponima po glavi Zvezdinog defanzivca

Na prijateljskom meču u Antaliji

Uznemirujući video: Kramponima po glavi Zvezdinog defanzivca

E. Škorić

Crvena zvezda je na pripremama u Turskoj ostvarila i treću pobjedu u trećoj utakmici, a ovaj put je bila bolja od slovenačkog Kopra.

Ono što je ipak najviše zabrinulo sve je jedna situacija sa meča u kojoj je nogometaš Kopara kramponima zgazio glavu igrača Crvene zvezde Strahinju Erakovića.

Dok je Eraković pao na zemlju, njemu je Nigerijac iz redova Kopra Bede Osuji stao na glavu. Naravno, nije bilo namjere, ali ne izgleda nimalo lijepo.

Eraković je nastavio meč, mada nije krio da osjeća bolove, da bi na poluvremenu umjesto njega ušao Radovan Pankov.

U redovima Kopra nastupaju i nama neki poznati igrači poput bivšeg ofanzivca Sarajeva Matthiasa Fanima, a brani golman sa bh. pasošem Adnan Golubović.

Koparčani su smješteni u turskom Beleku u Antaliji, a tamo ih osim ovog, čekaju još dva meča. U srijedu će odmjeriti snage sa ukrajinskom Zorjom, a u petak sa velikanom iz Ukrajine, ekipom Šahtara iz Donjecka.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Mnoge ekipe ove zime pripremaju se u Antaliji, a tamo će se naći i nekoliko bh. klubova koji redovno pripreme za nastavak sezone vrše u jednoj od najatraktivnijih destinacija za ljetovanje.

Što se tiče meča Zvezde i Kopra, završen je rezultatom 1:0. Gol za pobjedu beogradskog tima postigao je Lazar Nikolić u 13. minuti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi