Crvena zvezda lovi veliko pojačanje: Stiže bivši igrač Chelseaja?

Crvena zvezda lovi veliko pojačanje: Stiže bivši igrač Chelseaja?

Raspad sistema u grčkom velikanu Olympiakosu mogao bi se isplatiti Crvenoj zvezdi.

Nakon sedam godina Olympiakos je ostao bez titule u Grčkoj, a zbog loše sezone vlasnik kluba Evangelos Marinakis je izgubio živce i najavio je raspuštanje cijele momčadi.

Među fudbalerima koji će napustiti Olympiakos je i Marko Marin, Nijemac koji je rođen u Gradišci, a sljedeća stanica u njegovoj karijeri bi mogla da bude - Crvena zvezda. Mediji iz susjedstva pišu kako je Marin već šest mjeseci velika želja crveno-bijelih, a u prilog im ide to što je navodno Crvena zvezda njegov omiljeni klub.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Nema sumnje da bi Marin predstavljao veliko pojačanje za Crvenu zvezdu. Iza sebe ima veliko internacionalno iskustvo, budući da je kroz karijeru, između ostalog, još igrao za Werder Bremen, Borussiju M'Gladbach, Chelsea...

Do kontakta je navodno došlo, a ostaje da se vidi hoće li Crvena zvezda moći i finansijski da odgovori Marinovim apetitima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti