29

Komentari (29)

Krivaja Zavidovići
Al' ga je zakucao. Istina u sopstvenu mrežu...
pjanke.sa
Vala bas je tuga i nesreca evo sve mi suze niz ledja idu.
Neka su ispali al samo zbog onih smradova sa tribina. Radikalni navijaci i prave cetnicine. Uvijek sam za to da se politikanstvo ne mijesa u sport al upravo to ta gamad ( necu him nazvat navijaci posto to nisu ) od ovog kluba radi i velica cetnistvo i raten zlocince. i zato MRS napolje sad
Barberez9
Hahahahaha …..
Uvedena je jos jedna nagrada u fudbalu, birat ce se najlepsi autogol za godinu 2022, prema informacijama gol Pavkova je najljepsi autogol za sada ovu godinu. Pavkovu zelim puno srece i sto vise ovakvih autogolova.
Uvedena je jos jedna nagrada u fudbalu, birat ce se najlepsi autogol za godinu 2022, prema informacijama gol Pavkova je najljepsi autogol za sada ovu godinu. Pavkovu zelim puno srece i sto vise ovakvih autogolova.
dadoodad
Da li ste slučajno upratili da su naše cure na evropskom prvenstvu do 16 godina prošle u četvrt finale. Košarka, možda je to za BIH bitnije.... A možda i nije.
King_Kenny
@dadoodad ...gledao sam ja pomalo,ona mala Kahrimanovic rastura,hladno moze u A selekciju...
SarajFK
Robijasi_It
Koliki su smradovi ovi naši tzv novinari pridajete pažnju njima sjetite se samo par dana unazad naslova u njihovim novinama za Lanu pa vi pisite o njima
denimen9
Kad se sjetim kako je Pavkov derao Liverpoola. Isto Real jbt
sarayson
Nisu pomogle ni ispunjenje tribine i podrska. Hehhe
Dugi
Za sve je kriv Vucic jer je kao navijac Zvezde obecao ligu prvaka izraelcima zato sto je izraelski nekakav ambasador dao po drshku Dodiku i Covicu.
Sanagoal
Ostadose bez miliona i miliona eura u zadnjoj minuti. Zato i volimo fudbal, zbog te drame i ocaja ili srece za protivnika.
Adrian
Steta za Zvezdu, hebli vas ovi *****i iz Izraela.
Kiss
Zaslužena pobjeda macabia u obje utakmice bolji,nema se tu šta pametovati
saju701
Maccabi bolja ekipa, pa vidi se iz aviona da znaju igrati,zasluzeno.
pitariistok
Mosad typing...
King_Kenny
...cuj nesreca,kako kome...ja sam npr.bio odusevljen...cula se muha na stadionu hahahaha,ali ih utisa Pavke...sladak gol pravo,razveselio me...
pitariistok
Ma skocio realno kod gola pavkova hahahaha
K79
jest ga zakuco nema šta! :D
King_Kenny
@Z1905M ...jel ti to zao brace Srba,pokatoliceni Srbo???...hahahaha...
Trifa_82
Ubij se glupane ?
user1632337431
pitariistok
Hahahahahahahahaha
epinefrin69
**** ZVEZDU, ALE **** ZVEZDU LEE!!
user1658818016
Toooooo ispaliiiiii
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.