Crvena Zvezda na pragu velikog pojačanja?

Nigerijski reprezentativac dolazi na Marakanu?

Crvena Zvezda na pragu velikog pojačanja?

Beogradska Crvena Zvezda bi za novu sezonu mogli da dobiju ogromno pojačanje, nigerijskog reprezentativca Ogenyi Onazija.

On je već četiri godine u turskom nogometu i sada je član Denizlija, a ponikao je u ekipi rimskog Lazia.

Onazi je potvrdio da kontakt između njega i Crvene zvezde postoji, te da će ljudi koji se staraju o njegovoj karijeri razgovarati sa čelnicima šampiona Srbije.

"Da, rekao mi je menadžer da postoji interesovanje Crvene zvezde. Riječ je o velikom klubu, a poznajem i trenera Stankovića iz Italije. Imam još nekoliko ponuda, tako da je sve u rukama mog menadžera koji dobro kontrolira situaciju i vjerujem da ćemo donijeti pravu odluku" -  rekao je Onazi za Mondo.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Onazi je nastupao u omladinskom timu Lazia, a kao senior je u Rimu debitirao 2012. Do odlaska u Trabzon je za četiri godine odigrao 76 utakmica, a prošao je i sve omladinske selekcije reprezentacije Nigerije u kojoj je standardan već skoro deceniju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi