Pet nogometaša Crvene zvezde zaraženo koronavirusom!

Poznata i imena

Pet nogometaša Crvene zvezde zaraženo koronavirusom!

E. Oštraković

Iz Crvene Zvezde objavili su da je pet nogometaša ovog tima zaraženo koronavirusom.

Nakon što su obavili testiranje, u suradnji sa Zavodom za biocide i medicinsku tehnologiju, objavljeno je da je pet nogometaša dobilo pozitivan nalaz.

Riječ je o Marku Gobeljiću, Njegošu Petroviću, Dušanu Jovančiću, Marku Konataru i Branku Jovičići, a izdato je i saopštenje koje prenosimo u cjelosti.

"Pomenuti igrači se osećaju dobro, nalaze se u strogoj izolaciji i u stalnom su kontaktu sa medicinskim timom kluba. Gobeljić, Jovančić, Petrović i Konatar su imali simptome bolesti pred meč poslednjeg kola Superlige Srbije protiv Proletera, kada je obavljeno testiranje, i iz predostrožnosti nisu bili toga dana na stadionu. Branko Jovičić nije imao simptome, nema ih ni sada, ali je njegov nalaz pozitivan.

Stanje igrača se pažljivo prati, a biće obavljeno i novo testiranje pred početak priprema za narednu sezonu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Igrače koji nisu bili u mogućnosti da podignu pehar šampiona Srbije u čijem su osvajanju u velikoj meri učestvovali čekaju medalje šampiona i biće im uručene na prvom zvaničnom meču kluba na našem stadionu. Klub im još jednom čestita veliki uspeh i želi brz oporavak.

Važno je istaći da su svi ostali igrači, članovi stručnog štaba, uprave i osoblja koji su u direktnom kontaktu sa prvim timom testirani i da su dobili negativan nalaz, odnosno da nemaju korona virus. Crvena zvezda preduzima sve neophodne mere zaštite i nastaviće to da čini. Takođe, obaveštavaćemo javnost i ubuduće o svim neophodnim detaljima borbe protiv korona virusa ukoliko ih, naravno, bude", stoji u objavi Crvene Zvezde.

Top Komentari

Covid46
alen seranic ispao pametan
2 5
Denchi
Aj sad derbi :)
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi