Crvena zvezda se sprema za pohod ka LŠ: Stiglo prvo pojačanje
Foto: FK Crvena zvezda

Potpisao trogodišnji ugovor

Crvena zvezda se sprema za pohod ka LŠ: Stiglo prvo pojačanje

Crvena zvezda predstavila je svoje prvo pojačanje u ljetnom prijelaznom roku.

Beograđani su se već počeli spremati za pohod na Ligu šampiona, a igrač koji bi Dejanu Stankoviću trebao pomoći u ostvarenju ciljeva je Srđan Spiridonović.

Radi se o brzonogom 26-godišnjaku koji je sa crveno-bijelima potpisao trogodišnji ugovor i predstavljen je kao "kapitalno pojačanje", a na Marakanu dolazi iz Poljske gdje je u proteklom periodu igrao za Pogon.

Spiridonović je iz Srbije, no ima pasoš Austrije u kojoj je ujedno i započeo svoju profesionalnu karijeru (Austria Beč).

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Čast mi je što sam stigao u najveći klub na Balkanu. Ponosan sam zbog činjenice da Stanković ima povjerenja u mene, to je privilegija. Dat ću sve od sebe da se pokažem na terenu", rekao je Spiridonović nakon potpisa.

Špekuliše se kako je Crvena zvezda za Spiridonovića izdvojila 250.000 eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi