Trener Crvene zvezde dao zanimljivu izjavu o Manchester Cityu, pa nije mogao sakriti osmijeh

Nakon utakmice protiv Novog Pazara

Trener Crvene zvezde dao zanimljivu izjavu o Manchester Cityu, pa nije mogao sakriti osmijeh

Haris Zilić

U šestom kolu Super lige Srbije Crvena zvezda je sa 2:1 savladala Novi Pazar u veoma zanimljivoj fudbalskoj utakmici odigranoj u sjajnoj atmosferi na Marakani koju su napravili navijači beogradskog tima.

Pogotke za Zvezdu postigli su Dragović i Kanga, a za goste je strijelac bio Jovanović.

Po završetku utakmice komentar su dali treneri oba tima Barak Bakhar i Siniša Dobrašinović.

Prvo je trener beogradskog tima imao riječ.

"Počeli smo kako treba, ali u nastavku to nije izgledalo dobro. Sve što imam da zamjerim igračima njima ću to reći nakon prespavane noći", rekao je na početku Bakhar i nastavio:

"Očekujemo pojačanja u naredna dva dana, koja će donijeti kvalitetu. Prva utakmica sa Cityem u Liigi prvaka će biti lagana, šalim se, naravno da će biti govora o njima, sada ide reprezentativna pauza, pa ćemo nakon toga sve da vidimo", izjavio je između ostalih trener Crvene zvezde nakon utakmice protiv FK Novi Pazar.

Nakon toga medijima se obratio i trener FK Novi Pazar, Siniša Dobrašinović.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Pružili smo jak otpor Zvezdi, ali nismo uspjeli da iznenadimo. Iako imamo dobru podršku sa tribina u Pazaru, ovo nismo nikad doživjeli i baš smo podlegli pod pritisak", rekao je trener Novog Pazara i dodao:

"Htjeli smo da pokvarimo slavlje navijačima, ali rival je bio bolji."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti