Crvena zvezda po 29. put prvak Srbije!

Crveno-bijeli slave titulu

Crvena zvezda po 29. put prvak Srbije!

Crvena zvezda je po 29. put osvojila srbijansku Superligu.

Crveno-bijelu su danas porazili na domaćem terenu Mladost sa 1:0 u susretu 35. kola te su na taj način otišli na nedostižnih osam bodova razlike u odnosu na Radnički iz Niša.

Usput rečeno, ekipa koju sa klupe predvodi Nenad Lalatović je danas odigrala samo 0:0 na domaćem terenu protiv Vojvodine.

Inače, jedini gol za Zvezdu danas je postigao Milan Pavkov i to u 82. minuti susreta. Obzirom da su do kraja Superlige ostala dva kola, Radnički više ni teoretski ne može da stigne Zvezdu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Zvezda sada ima 29 titula prvaka, odnosno dvije više od Partizana koji je ostao na broju 27.

Top Komentari

Korektor
Nije tacan ni naslov ni tekst. De se malo skoncentrisite. Jugoslavija, Jugoslavija manja, SCG, sampioni Srbije ne znam jesu li 5 puta.
2 0
Pljuc
Ahahshs otkad Srbija postoji novinarčiću??
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi