Crvena Zvezda pokušava zadržati Marka Marina

Odbijena ponuda iz Katara

Crvena Zvezda pokušava zadržati Marka Marina

S. Mlaćo

Marko Marin iza sebe ima sjajnu polusezonu. Zvezdi ide sjajno u domaćem prvenstvu, ali i Evropi, pa su cijene njihovih nogometaša drastično porasle.

Marin je jedan od onih koje će prvak Srbije teško zadržati, a srbijanski mediji prenose kako je jučer stigla ponuda iz Katara od 10 miliona eura za trogodišnji ugovor, dok bi Zvezda zaradila pet miliona eura obeštećenja.

"Riječ je o klubu iz Katara i pričali smo o tome. Klub je odlučio da za sada ostanem, te da sam previše bitan za ekipu", kazao je Marin.

"Razgovaraćemo još ovih dana, vidjećemo kakva je situacija za novi ugovor sa Crvenom zvezdom ili nova ponuda kluba koji me hoće. Skoncentrisan sam na osvajanje 'duple krune', mislim da ću da ostanem", jasan je bio Marin.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

U Kataru je prelazni rok jučer završen, pa od transfera u tu zemlju neće biti ništa, ali sada su se pojavile i nove opcije kada je u pitanju nogometaš rođen u Bosanskoj Gradišci.

Marin je u Zvezdu stigao u augustu prošle godine iz Olympiacosa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi