Nemoralna ponuda mijenja planove, Zvezda prodaje Marina?

Transfer sve izvjesniji

Nemoralna ponuda mijenja planove, Zvezda prodaje Marina?

Ponajbolji fudbaler Crvene zvezde Marko Marin napravio je pravi potez potpisom za beogradski tim u kojem je, kako se to voli reći, oživio karijeru.

Sa Zvezdom je pomalo zaboravljeni Marin igrao Ligu prvaka, postigao je gol PSG-u i ubilježio nevjerovatnu asistenciju protiv Napolija, te u svim utakmicama pokazao da je igrač najvišeg evropskog nivoa koji bez problema može igrati u ligama petice. Uostalom, vidjelo se da nije džaba bio reprezentativac Njemačke...

Zvezda nije imala namjeru prodavati Marina nakon pola godine, a dogovor je bio takav da do transfera dođe samo u slučaju da na Makaranu stigne neka nemoralna ponuda.

Upravo takva je na adresu beogradskog kluba stigla iz Katara, od kluba koji nije imenovan. Srbijanski mediji pišu da je Marinu za tri godine ugovora ponuđeno čak deset miliona eura, ali se ne navodi koliko bi Crvena zvezda inkasirala od obeštećenja.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Imao sam dogovor sa ljudima iz Zvezde da, ukoliko dođe neka nenormalna ponuda koja se ne odbija, sjednemo i da pričamo. Takva ponuda je došla. Međutim, klub je odlučio da sam previše bitan za tim. Za sada je tako odlučeno, ali sjest ćemo ovih dana na nove pregovore, da vidimo oko novog ugovora ili tog kluba, šta će on ponuditi Zvezdi...", rekao je Marin.

Ukoliko Katarani ponude adekvatno obeštećenje, Crvena zvezda neće praviti problem Marku Marinu i ovaj fudbaler iz Bosanske Gradiške će vrlo brzo promijeniti sredinu.

Top Komentari

teddy sheringham
Četnik. Njegovim riječima.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi