Feđa Dudić 'vadi živce' navijačima Crvene zvezde u nevjerovatnom meču

Crveno-bijeli muku muče u Kragujevcu

Feđa Dudić 'vadi živce' navijačima Crvene zvezde u nevjerovatnom meču

Midhat Šljivak

Bh. stručnjak Feđa Dudić sa svojim Radničkim 1923 pruža zaista fenomenalan otpor ekipi Crvene zvezde u prvih 45 minuta meča. Rezultat je 3:2 za goste iz Beograda u jednom zaista nevjerovatnom meču.

Radnički 1923 predvođen s klupe Feđom Dudićem za sada pruža odličan otpor šampionu Srbije Crvenoj zvezdi. Nakon prvog poluvremena gosti vode s 3:2, ali Radnički pruža sjajan otpor.

Do vodstva je Radnički stigao u 21. minuti. Matija Gluščević je majstorski pogodio mrežu Crvene zvezde za prednost domaćeg tima od 1:0.

Međutim, beogradski klub ubrzo stiže do preokreta. S dva gola Petera Olayinke u 29. i 33. minuti Zvezda dolazi do vodstva od 2:1.

Nije se tim Feđe Dudića predavao i u 38. minuti dolaze do 2:2. Geoffrey se lijepo snalazi pred golom gostiju i postiže izjednačujući pogodak.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Ipak, Crvena zvezda na odmor odlazi vodstvom. Ivanić je zatresao mrežu golmana domaćeg tima za rezultat poluvremena od 3:2 za goste iz Beograda.

Zaista nevjerovatan meč viđen je u Kragujevcu nakon prvih 45 minuta i vidjet ćemo hoće li Dudić i ekipa uspjeti izboriti pozitivan rezultat protiv šampiona Srbije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi