Navijači i igrači Crvene zvezde na spektakularan način proslavili novu titulu prvaka

Trofej ostaje na Marakani

Navijači i igrači Crvene zvezde na spektakularan način proslavili novu titulu prvaka

E. Čaušević

Fudbaleri Crvene zvezde večeras su na svom terenu povijedili Proleter sa 2:1 i zvanično postali prvaci Srbije.

Zvezda je uspjela da odbrani naslov prvaka, te su završili prvi na tabeli ispred ljutog rivala Partizana koji ima čak 14 bodova manje u odnosu na klub s Marakane.

Nakon što je utakmica završena nastalo je veliko slavlje na sjevernoj tribini gdje se tradicionalno nalaze Zvezdini navijači.

Delije su napravile fantastičnu proslavu svojim igračima nakon utakmice, a oni su to nakon još jedne veoma dobre sezona zaista zaslužili.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Kako je večeras bilo na Marakani možete pogledati u videu ispod.

Top Komentari

Rajvosa2019
Aha ovo su oni sto su pored stadiona postavili tenk + bacac raketa - cega se pametan stidi bu.da.la se ponosi
7 2
magistar
Liga Srbije opste mrtvilo. Vrhunski nezanimljivo. Navijaci Zvezde obicni cirkusanti prave rijaliti u i oko stadiona. Lako je igrati ligu sa Graficarem, Zlatiborom, Macvom i 10 beogradskih trabant klubova
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi