Crvena zvezda uz "La casu de papel" predstavila pojačanje iz Italije

Vrhunski odrađeno

Crvena zvezda uz "La casu de papel" predstavila pojačanje iz Italije

S. Grebović

Beogradska Crvena zvezda jučer je u svoje redove dovela pojačanje na poziciji napadača.

Redove prvaka Srbije pojačao je Talijan Diego Falcinelli, bivši član Fiorentine, Sassuola, Bologne i mnogih drugih timova sa Apenina.

Marketing služba crveno bijelih odradila je zaista sjajan posao, jer su na krajnje originalan način predstavila novo pojačanje. Glavnog aktera u spotu igra upravo on, tako što izlazi iz italijanske ambasade u Beogradu, te u društvu ženske osobe se upućuje ka stadionu svog novog kluba.

Sve to radi pod čuvenom maskom iz super-popularne serije La casa de papel uz pjesmu "Bella ciao".

Na kraju, glavni lik spota uzima dres i ulazi u svlačionicu Crvene zvezde.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Top Komentari

Cim je on pao na Crvenu Zvezdu zna se da on vise ne vrijedi ni za drugu italijansku ligu. Ako bude neka druga poplava u Srbiji nadam se da ce sada doci na red Partizan da dobie veliku pomoc finansijsku pomoc, kao sto je to dobila Crvena Zvezda poslije prve poplave u Srbiji.
0 1
_admirr.x
Prije bi rekao Diego Falšineli..Lig zadnjih par sezona 6-7 golova dao..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije