Crvena zvezda zanimljivom parolom najavila današnji meč

Ovo ne viđamo svaki dan

Crvena zvezda zanimljivom parolom najavila današnji meč

S. Grebović

Superliga Srbije jedna je od rijetkih liga koja će se igrati ovog vikenda.

Koronavirus pravi haos širom svijeta, budući da se otkazuju sportska takmičenja jedno po jedno.

Osim srbijanske lige, šampionati će se igrati još samo u Turskoj, Mađarskoj i Rusiji što se tiče evropskog kontinenta.

Danas je na rasporedu svih osam susreta ovog kola u Superligi, kojeg će u terminu od 13:30 otvoriti Bačka Topola i Radnik. Partizan će gostovati Voždovcu dva sata kasnije, dok će Crvena zvezda na stadionu Rajko Mitić ugostiti Napredak od 18 sati bez prisustva publike.

Tim je povodom šampion Srbije  na Instagramu najavio ovaj meč svojim navijačima uz parolu "Svi ispred malih ekrana, danas igra Zvezda", što nemamo priliku pročitati baš svaki dan.

Crvena zvezda je trenutno lider nakon 25 odigranih kola sa 66 bodova, jedanaest više od drugoplasiranog Partizana.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Top Komentari

DylanDog
Zato i mrze srbe... A tu si i Orban, Erdogan i Putin. Ono što je zanimljivo da su ovo zemlje koje su u istoj grupi u ligi nacija, čini mi se...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi