U Srbiji fudbal ne staje

Subota donosi bogat program Super lige

U Srbiji fudbal ne staje

Panika od širenja koronavirusa je učinila svoje u Evropi, a to je na "svojoj koži" osjetio i sport.

Tako su i mnoga nacionalna prvenstva i kup takmičenja u evropskim zemljama prekinuta. To je jučer zvanično urađeno i u našoj državi, u kojoj je za sada potvrđeno 11 slučajeva zaraze koronavirusom.

BiH je bila prva u regionu koja je suspendovala svoja fudbalska takmičenja, da bi ubrzo istim putem krenule Hrvatska i Slovenija.

Srbija, sa druge strane, još uvijek "odolijeva". Naše komšije su među rijetkima u Evropi koji i dalje igraju domaća fudbalska takmičenja.

26. kolo srbijanske Super lige će biti odigrano po normalnom rasporedu, u subotu i to bez restrikcija zbog koronavirusa.

Samo je najavljeno da je zbog sigurnosnih razloga, u saradnji sa policijom, odlučeno da se kapacitet stadiona Voždovca za meč sa Partizanom smanji na 900 mjesta.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Voždovac i Partizan igraju od 15:30, dok se na Marakani od 18:00h očekuje spektakl jer Crvena zvezda na utakmici protiv Napretka slavi 75. rođendan.

Inače, u Srbiji je do sada potvrđen 24 slučaja osoba zaraženih koronavirusom.

Top Komentari

Ante G.
Hahahaahahaha, cuj naslov, "bogat program"... Macva, Srem, Donji Sepak, Gornji Nepravdici... Bogata je engleska liga, spanska... Nasi prostori mogu biti bogati samo jadom i cemerom. Smijesni ste, koristite stil pisanja koji je bio karakteristican za neko predratno vrijeme. Cijeli svijet otisao u 21. vijek, vi jos uvijek valjate komunisticke termine. Zalosno.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi