Niko sinoć u Humskoj nije napravio pometnju kao crvenokosa Grobarka svojim grudima

I kamerman je sve snimio

Niko sinoć u Humskoj nije napravio pometnju kao crvenokosa Grobarka svojim grudima

Admin Čaušević

Partizan je još jednom pokazao zašto je jedan od najvećih klubova na ovim prostorima, vratio se iz mrtvih te je eliminisao azerbejdžanski Sabah boljim izvođenjem penala.

Atmosfera u Humskoj je bila daleko od prepoznatljive, jug je bio prazan zbog bojkota Grobara koji traže smjenu aktuelne Uprave što su pokazale i parolom okačenoj na ogradi.

Na istočnoj i zapadnoj tribini se okupilo oko 15.000 gledatelja među kojim su i brojne atraktivne dame, zaljubljenice u fudbal i Partizan.

Nakon 120 minuta velike igre i nevjerovatne drame Partizan je uspio pobijediti i eliminisati Sabah, međutim jedna od navijačica je svojim dekolteom u drugi plan bacila i junaka Beograđana.

Oglasi

U petoj seriji golman Aleksandar Jovanić je dva puta odbranio penal Alasgarovu, prvi put je izašao van linije, dok je u drugom pokušaju pokazao sjajan refleks.

Ipak, jedna crvenokosa navijačica je bila među glavnim atrkacijama u Humskoj, prvenstveno zbog dubokog dekoltea.

U jednom trenutku utakmice se okrenula prema tribinama te je razgledala da li će vidjeti nekog poznatog što nije promaklo ni kamermanu. Snimak pogledajte ovdje.

Fudbalske, a posebno košarkaške utakmice Partizana su postale magnet za atraktivne i zgodne djevojke, pa nije čudo što je tako bilo i protiv Sabaha.

Oglasi

Inače, tokom sinoćnje utakmice van stadiona je organizovan vatromet, dok se sa tribina moglo čuti skandiranje gledatelja da Uprava napusti kormilo.

Nezadovoljni rezultatima posljednjih sezona i nemogućnsti da se sportski segment digne na veći nivo navjerniji navijači Partizana, popularni Grobari su odlučni u namjeri da trenutno rukovodstvo napusti funkciju, a ostaje da se vidi do kada će trajati njihova borba. 

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Podsjećanja radi, nakon eliminacije azerbejdžanskog predstavnika beogradske Crno-bele u play-offu za Konferencijsku ligu čeka daleko teži protivnik, ekipa danskog Nordsjaellanda.

Top Komentari

Tutumaca
Kita je zanima
0 0
LedeniTuzla
I ne izgleda bas da je zanima utakmica :D
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi