Crvenu zvezdu preuzima bivši trener Željezničara?

Vladan Milojević odlazi

Crvenu zvezdu preuzima bivši trener Željezničara?

U Crvenoj zvezdi užurbano rade na pronalasku novog trenera.

Vladan Milojević pod čijim je vodstvom beogradski klub u posljednje vrijeme napravio velike stvari odlučio je da napusti Marakanu i okuša se u drugoj sredini, a po običaju, imena kandidata se uveliko provlače u javnosti. 

Iako je najprije kao jedan od najozbiljnijih kandidata "figurirao" Siniša Mihajlović, dovođenje ovog poznatog stručnjaka na kraju se ispostavilo kao nemoguća misija za Crvenu zvezdu, čiji su se čelnici okrenuli mnogo realnijim opcijama. Kao mogući Milojevićev nasljednik tako se sada spominje bivši trener Željezničara Simo Krunić koji u Srbiji uživa veliki ugled.

Kroz trenersku karijeru Krunić je u Srbiji vodio mnoštvo klubova. Trenirao je, između ostalog, OFK Beograd, Inđiju, Jagodinu, Radnik iz Surdulice, dok danas kao trener Čukaričkog vodi s Partizanom borbu za treće mjesto koje vodi u Evropu. Uz sve to, radi i kao asistent u reprezentaciji Srbije.

Mediji u Srbiji naglašavaju kako je Krunić samo jedan od kandidata, a osim njega u opticaju su još Goran Đorović, Milan Rastavac, Ivan Jovanović, Matjaž Kek...

Podsjetimo, sadašnji trener Vladan Milojević je crveno-bijelima donio najveće uspjehe u 21. vijeku. Iako ima važeći ugovor, azijski milioni i posao u mnogo manjem stresnom okruženju mogli bi da dovedu do njegovog ranijeg okončanja, što je najavio i on sam.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Kao naredna stanica u Milojevićevoj karijeri pominje se kineski Guangzhou.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi