Cuadrado: Nažalost, događa se...

Stara dama u krizi

Cuadrado: Nažalost, događa se...

Edmir Škorić

Nogometaši Juventusa priredili su veliko razočarenje svojim navijačima, pa su u Haifi poraženi od Maccabija sa 2:0 u meču 4. kola Lige prvaka.

Juventus je bio nemoćan u Izraelu i potpuno je zasluženo doživio treći poraz i sa tri boda tim iz Torina teško može da se nada plasmanu u osminu finala, budući da mu još predstoje dueli sa Benficom i PSG-om.

Upitno je i hoće li Massimiliano Allegri ostati trener, jer Juventus loše igra i u domaćem prvenstvu te je već sada otpisan iz trke za Scudetto.

Juan Cuadrado je bio jedan od protagonista večerašnje Juventusove očajne partije, a i on sam svjestan je da je ovo prava katastrofa, no pokušava unijeti bar malo optimizma.

“Nažalost, to su stvari koje se događaju u nogometu, moramo pokušati što prije okrenuti stranicu i okrenuti se prvenstvu. Samo ujedinjeni možemo izaći iz ove situacije", rekao je Cuadrado, pa je dodao:

“Moramo vjerovati u to do kraja, odraditi svoj posao 100% i čekati da vidimo kako će sve biti. Zašto ova kriza? Trener čini sve da budemo svi zajedno, svi smo tim. Više nas koji ulazimo na teren moramo dati još više, počevši od najiskusnijih defanzivaca koji su tu. Moramo imati više samopouzdanja, moramo biti kao porodica i mislim da se možemo izvući. Izašli smo iz mnogih teških situacija i mislim da ako vjerujemo u to možemo se izvući i iz ove", jasan je Allegri.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Juventus za vikend igra gradski derbi protiv Torina, no zaista je pitanje hoće li Allegri ostati na klupi do tog meča.

Možda već večeras bude bivši...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Marco_Materazzi
Maccabi Hanifa hahahahaha
2 1
user1659354598
Smece od igraca,**** te Alegri,idi vise u penziju
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi