Čudan obrat situacije: Mourinho se vraća u Englesku?

Nakon povezivanja sa francuskim velikanima

Čudan obrat situacije: Mourinho se vraća u Englesku?

Od kada je dobio otkaz na Old Traffordu špekuliše se o narednom angažmanu Josea Mourinha. Jasno je da se neće vraćati u Real Madrid, a možda neće ni u Francusku iako se o tome itekako pisalo u evropskim medijima.

Posljednje špekulacije su govorile da bi Jose Mourinho mogao zamijeniti Brunu Genesioa na klupi Lyona, ali sada se ponovo piše o povratku Posebnog u Premier ligu.

Naime, Mourinho se sada povezuje sa Evertonom, iako Karamele do sada nisu aktivno tragale za novim šefom struke.

Čini se i da britanske kladionice sve više vjeruju u ovakav razvoj situacije, pa je tako kladionica Paddy Power kvotu na angažman Posebnog u Evertonu spustila sa 12/1 na 5/1.

Prema SkyBet-u, Mourinho je ipak najbliži Interu, ali je Everton na drugom mjestu - ispred Monaca i PSG-a sa kojima se Posebni također povezivao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pitanje je, međutim, da li bi Mourinho bio spreman preuzeti ekipu koja naredne sezone neće učestvovati u evropskim takmičenjima...

Treba dodati i da aktuelni trener Evertona Marco Silva nailazi na sve više kritika jer su Karamele tek 11. na tabeli Premier lige uprkos uloženom novcu na pojačanja u proteklom periodu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi