Edin Džeko pomaže u spašavanju belgijskog kluba od bankrota
Foto - EPA

Na molbu Adnana Čustovića

Edin Džeko pomaže u spašavanju belgijskog kluba od bankrota

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko (34) odlučio se na zanimljiv potez.


Džeko je na aukciju stavio dres Rome kojeg je nosio u meču protiv Genta i na ovaj način pokušava skupiti novac kako bi spasio belgijskog prvoligaša Oostende od bankrota.

Oostende je u teškoj situaciji. Klub je na ivici gašenja zbog ekonomskog pada, te će na ovakav način pokušati da skupi sredstva da se spasi tim kojeg predvodi Adnan Čustović.

"Niko drugi do Edina Džeke. Bosanska zvijezda pomaže našem klubu i stavio je na aukciju dres u kojem je nedavno igrao protiv Genta", saopštio je ovaj klub.

Na dresu je Džekin potpis i natpis 'Za Oostende', a treba svakako istaći da zasluge za Džekinu pomoć ima i Adnan Čustović.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Oostende je do prekida prvenstva u Belgiji bio pretposljednji 15. sa 22 osvojena boda.

Niemand minder dan Edin Džeko, de Bosnische wereldspits van AS Roma, helpt KVO en veilt z'n shirt waarmee hij onlangs...

Posted by KV Oostende on Saturday, April 18, 2020
Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti