Čustović spašava Waasland-Beveren, savladan i Antwerp
Foto: Belga

Nekadašnji reprezentativac BiH danas je trener

Čustović spašava Waasland-Beveren, savladan i Antwerp

Adnan Čustović preporodio je Waasland-Beveren. Nakon što je u prošlom kolu ostvario pobjedu nad aktuelnim prvakom Club Bruggeom, Čustović i Waasland-Beveren večeras su u sklopu 19. kola Jupiler lige osvojili i puni plijen kod Antwerpa slavivši sa 2:0.

Čitavo prvo poluvrijeme u Antwerpu bilo je tvrdo, kontrolisano s jedne i druge strane, a premda su i jedni i drugi imali po nekoliko šansi, na odmor se otišlo pri rezultatu 0:0.

Odmah na startu drugog dijela, tačnije u 46. minuti, Waasland-Beveren je uspio povesti golom koji je postigao Verstraete, da bi u četvrtoj minuti nadoknade Čustovićevi izabranici udvostručili prednost preko Velliosa za konačnih 2:0.

Novom pobjedom Waasland-Beveren je 'skočio' na 14. poziciju s tri boda iznad začelja na kojem je Lokeren.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi