Storck sjeda na klupu Mouscrona ispred Čustovića?

Bh. stručnjak kandidat za trenera posljednjeplasirane momčadi Jupiler lige

Storck sjeda na klupu Mouscrona ispred Čustovića?

Samir Mlaćo

Belgijski Mouscron je katastrofalno otvorio novu sezonu Jupiler league. Naime, ovaj tim nakon pet kola nema osvojenog boda, uz gol razliku 1:7.

Zbog toga su se čelnici kluba odlučili na raskid saradnje sa dosdašnjim šefom struke Frankom Defaysom, a belgijski mediji navode da je jedan od kandidata za njegovog nasljednika i bh. stručnjak Adnan Čustović koji je veoma cijenjen u toj zemlji.

Prema istim izvorima Čustović je zainteresiran da preuzme Mouscron, ali walfoot.be navodi da je glavni kandidat za klubu posljednjeplasirane momčadi Jupiler lige njemački stručnjak Bernd Storck.

Storck je nekada radio i u beogradskom Partizanu, a posljednji angažman imao je na klupi reprezentacije Mađarske. Vodio je i Kazahstan, te bi prema dostupnim informacijama trebao biti predstavljen u ponedjeljak.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi