Cutrone: Zbog Rijeke nisam spavao cijelu noć

Junak Milana priznao

Cutrone: Zbog Rijeke nisam spavao cijelu noć

Milan je prije dva dana na domaćem terenu porazio Rijeku sa 3:2 u okviru 2. kola grupne faze Evropa lige. 

Junak Rossonera bio je na tom susretu Patrick Cutrone koji je pogodio za pobjedu u 94. minuti susreta. Navijači su bili veoma nezadovoljni kada je Rijeka izjednačila na 2:2, ali Cutrone je spasio cijelu situaciju i nakon toga je priznao da te noći nije spavao. 

"Nisam spavao, dijelom zbog emocija, dijelom zbog same utakmice. Presretan sam što smo slavili pobjedu, samo sam razmišljao o golu kojeg sam postigao", rekao je Cutrone i nastavio:

"Malo nam je pala koncentracija i to nas je moglo koštati bodova, ali reagirali smo dobro i uzeli smo tri boda. Dobio sam nekoliko sjajnih poruka i htio bih se svima zahvaliti", rekao je nakon meča Cutrone. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Milan naredni meč u okviru Evropa lige igra na domaćem terenu protiv AEK-a iz Atine. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi