Selektor Poljske od djetinjstva navija za protivnika s kojim će igrati u Kataru

Michniewicz u čudnoj situaciji

Selektor Poljske od djetinjstva navija za protivnika s kojim će igrati u Kataru

Eldar Ganibegović

Danas je u Dohi održan žrijeb grupne faze Svjetskog prvenstva.

Voljom žrijeba, u grupu su zajedno svrstane reprezentacije Argentine, Poljske, Saudijske Arabije i Meksika, a svakako da će najviše pažnje privlačiti duel Messija i Lewandowskog koji će se naći na dvije različite strane.

Reprezentacija Poljske krenut će u borbu s Meksikom 22. novembra, a potom igrati protiv Saudijske Arabije (26. novembra) i Argentine (30. novembra). Selektor Poljaka Czeslaw Michniewicz veseli se utakmici s Argentinom.

"Jako sam zadovoljan ovim žrijebom. Tu je Argentina o kojoj sam sanjao i za koju navijam od djetinjstva", rekao je selektor u razgovoru za Sport.pl.

Reakcija Lewandowskog 

Svjetsko prvenstvo u Kataru bit će drugi takav događaj na kojem će nastupiti Robert Lewandowski. Kapitan poljske reprezentacije nije zabio gol na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i svakako se nada poboljšanju učinka u Kataru.

Lewandowski je kratko komentarisao rezultat žrijeba za bijelo-crvene.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Argentina, Saudijska Arabija, Meksiko. Vidimo se u novembru. Jedva čekam", napisao je Robert Lewandowski na Twitteru.

Top Komentari

King_Kenny
...bio sam uvjeren da je vatreni navijac Saudijske Arabije od malih nogu,kad ono Argentina.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije