Da je situacija u Napoliju katastrofalna, pokazuje i detalj sa meča protiv Udinesea

Potpuna nezainteresovanost igrača Napolija

Da je situacija u Napoliju katastrofalna, pokazuje i detalj sa meča protiv Udinesea

S. Pašalić
Teme:

Napoli je jučer nastavio sa serijom loših rezultata i odigrao je samo 1:1 na gostovanju kod Udinesea.

Bila je ovo sedma utakmica zaredom u kojoj tim Carla Ancelottija nije upisao pobjedu u Seriji A i sada je pao na 7. mjesto na tabeli i ima 21 bod.

Već neko vrijeme traje haotična situacija u ovom klubu na relaciji igrača i trenera na jednoj, te vlasnika Aurelija De Laurentiisa na drugoj strani.

Sve je to dovelo i do loše atmosfere u timu koja se prenijela i na teren, a to se potvrdilo i na utakmici protiv Udinesea.

Naime, u 80. minuti pri rezultatu 1:1 Mario Rui je uzeo loptu u svom šesnaestercu i želio je krenuti u kontru, ali niko od njegovih saigrača čini se nije bio previše respoložen za to, što je na kraju razbijesnilo Ruija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

enko
Aureli rastjeraj sve od ancelotija pa do domara,red se mora znati,nemoj da te neko ko je pretplacen j**e za tvoju lovu
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi