Da li se Hrvatska vraća na Poljud: Slaven Bilić je bio veoma jasan

Sutra sastanak u Splitu

Da li se Hrvatska vraća na Poljud: Slaven Bilić je bio veoma jasan

S. Mlaćo

Hrvatska reprezentacija još uvijek je nepoželjna na Poljudu.

Hrvatska reprezentacija još uvijek je nepoželjna na Poljudu. Ipak, sutra će u Splitu biti održan sastanak čelnika HNS-a, Hajduka i Grada Splita, a tema će biti gostovanje reprezentacije na Poljudu.

Tu situaciju prokomentarisao je i bivši selektor Hrvatske Slaven Bilić.

"Hrvatska reprezentacija treba Split. Ovo je parola, politička parola, ali to stvarno mislim tako. Hrvatska reprezentacija treba Split, a još više Split treba reprezentaciju. To dijete od osam godina, ono to hoće, zaslužuje i želi", kazao je Bilić za Sportklub.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Nije bitno je li Šuker, je li HNS, je li Hajduk. Ljudi moraju zaključati svoja ega, u sobi ostaviti osobne interese i sjesti ako treba 800 puta i konačno reprezentaciju vratiti u Split.", dodao je Bilić.

Zanimljivo da je Hrvatska samo dva puta u 20 godina igrala u Splitu, a jednom je to bilo bez navijača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti