Dalić o povratku u Split: Znam da bi to navijači iz Hercegovine voljeli, ali...

Selektor Vatrenih

Dalić o povratku u Split: Znam da bi to navijači iz Hercegovine voljeli, ali...

Fudbalska reprezentacija Hrvatske okupila se u Podstrani, a za dva dana će odigrati revijalni meč u Omišu povodom stote godišnjice lokalnog kluba.

Velike policijske snage čuvaju Vatrene, a hrvatski mediji prenose kako će pomenuta utakmica u Omišu biti nešto kao generalna proba za povratak reprezentacije u Split gdje nije igrala četiri godine.

Novinari su naravno upitali selektora Dalića da li će se reprezentacija uskoro vratiti u Split, a on je poručio da to nije u njegovoj moći.

"Znam da navijači iz Dalmacije i Hercegovine jedva čekaju da reprezentacija zaigra u Splitu, ali odluku o tome donijet će netko drugi", rekao je Dalić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Inače, Vatreni su se okupili zbog kvalifikacijske utakmice za Euro koju igraju 8. juna na domaćem terenu protiv Velsa. Tri dana kasnije bit će odigran i prijateljski susret protiv Tunisa. 

Podsjetimo, Hrvatska nije baš najbolje otvorila kvalifikacije obzirom da je već u 2. kolu izgubila od Mađarske u gostima sa 2:1. Upravo utakmica protiv Velsa bit će prava prilika za Vatrene da pred domaćim navijačima povrate samopouzdanje.

Top Komentari

Keno
Kaze se Bosna i Hercegovina Dalicu seljacino
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije