Dalić u problemima pred Englesku, poslao poruku i Mandžukiću

Vatreni se okupljaju danas

Dalić u problemima pred Englesku, poslao poruku i Mandžukiću

S. Mlaćo

Hrvatska će danas početi sa pripremama za duel Liga nacije protiv Enegleske u petak, te za prijateljski meč protiv Jordana. 

Zlatku Daliću neće biti nimalo lako s obzirom da veliki broj igrača koji će doći danas na okupljanje ima problema sa povredama.

Engleze će sigurno propustiti Borna Barišić, kao i Marcelo Brozović, dok je upitan Šime Vrsaljko.

Zbog problema sa koljenom upitan je i golman Lovre Kalinić, a Dalić je priznao da bi sjajni napadač Juventusa Mario Mandžukić mnogo značio reprezentaciji Hrvatske za naredne mečeve.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Mandžukić bi nam puno značio, ali to je na njemu. Možda, nakon što se odmori neko vrijeme, bude opet željan reprezentacije. On je dobrodošao", istakao je Livnjak na klupi Hrvatske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi