"Dalje ruke od naših igrača, kod nas nema totalne rasprodaje"

Leteći magarci upozoravaju

"Dalje ruke od naših igrača, kod nas nema totalne rasprodaje"

Teme:

Sportski direktor Chieva Giancarlo Romairone je upozorio ostale da prestanu tretirati njegov klub kao mjesto "totalne rasprodaje".

"Leteći magarci" se nalaze na samom dnu tabele Serije A, a oduzeta su im i tri boda zbog finansijskih neregularnosti. Tako je ekipa iz Verone zimsku pauzu dočekala sa svega osam bodova na svom kontu.

"Dalje ruke od naših najboljih igrača", poručio je Giancarlo Romarione u izjavi na zvaničnom Twitter profilu kluba, pa dodao:

"Chievo nije supermarket i kod nas nije totalna rasporodaja. Šta više, sada smo kao nikada ranije koncentrisani na naš cilj, a to je opstanak u Seriji A".

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi