22

Komentari (22)

Hare1946sa
Hajmo manijaci i pitari, ako neko može spriječiti ovaj lopovluk onda su to dva najveća kluba u BiH. Mladost je mali klub da se sama nosi sa ovim blago rečeno kriminalcima. Sve ovo što se dešava njima sutra može nama. Zašto Željezničar suti, vi ovo odobravate ili samo idete u kontru FKS pa kako god bilo. Veliko je ovo što se trenutno dešava u PLBIH da bi mjerili čij je veći. Sjetite se Levskog, pa ćemo svi na svoju tribinu!!! Zato puna podrška Mladost!!!!
pjanke.sa
Nema brate ko da se javi iz Zelje. Amaw ih drzi u saci ne smije niko pisnuti. A on se zabrinuo, nije Lutvo kakio 5 dana.
Husrefbeg22
Treba raditi na organizovanju vanredne skupstine FS BiH koja bi posmjenila sve te komisije i krimanalce u FS BiH do sudija i glavnoh mafijasa!
MLADOST
Bez obzira više šta ko rekao, na osnovu dosadašnjeg stava FK SARAJEVO prema situaciji u kojoj se našla FK MLADOST, jasno je da mi nemamo većeg i iskrenijeg sportskog prijatelja od FK SARAJEVO. Na stranu svi ostali klubovi, a na drugu stranu FK Sarajevo.
PRESEDAN
Pa i nemate,jer vam plivamo svašta nešto,kroz procente,i kroz dogovore Hadžija-Mušija!
Uranija
@PRESEDAN ne lupaj gluposti i izmišljene priče po kafanama i kladionicama... Sarajevo nije marke dužno Mladosti a ti se ostavi tih glupih prica
VolivasRagnar
Podrzati Kasuma i klub u borbi za ocuvanje lige na zdravim temeljima.
Alpasinacxx
Bravo Kasum, puna podrška za FKS i Mladost. Genocidaši i ne znaju osim na oživljavanjem nad slabijima. Iza svakog njihovog uspjeha stoji kriminal i krkanluk.
C.Banks
Istupiti iz lige i osnovati novu
_ZIJAGA_
Nije li INDIKATIVNO da se u SPORTSPORT GARAZI pojavjuju VICO i NAVIJACI CELIKA, sad im se daje paznja kada su u KANTONLNOJ LIGI, a nije ih se spominjalo kada su bili u PREMIER LIGI..TO je samo jedan od dokaza da je REZIM(Vicin) POKLOPIO SVE..od NOVINARA, DO PLACENIH NAVIJACA..PRAVDA ZA MLAFOST..!
Babuka1
@_ZIJAGA_ Vico i Zenicka prica nemaju medjusobnu povezanost. Ovi momci su u centru paznje zbog borbe sa fujdom za Celikovo bolje sutra, a vico zbog skroz suprotnih stvari. Nije indikativno to sto se momcima paznja daje. Za vicu i ostalo se mozda mogu sloziti.
user1606623352
Cuj Glopisti, ko ce da prica o ekipi koja igra slab fudbal, I koja je puna Korupcije… Slabo čitaš, pisalo se dosta o Čeliku i Turcima, nije se znali no ko pije ni ko krade
Ajax11
Sarajevo se svadza sa savezom-nece titule ni evrope viditi najmanje 3 godine!
Paradajz
Pa šta treba ulizivati se Vici kao neki?
Ajax11
Naravno da ne-ali ce se to tako odigrati! Pitar sam i ja
omet
Sarajevo je veliki klub i naravno šampionski klub osvojit će sve na zelenom travnjaku!!!
Alkkk
Da li je jedino bitno da se osvoji titula ili je bitnije stanje u klubu i savezu?? Neka i ne vidimo, samo da se ne spustamo na njihov nivo i da smo uvijek na strani pravde. Nismo na prodaju. Prevelik smo mi klub za te stvari.
Bordoakapitar
Imas ti puno vecih problema od Mladosti DK! Direktorica cobanica je otjerala sve iz kluba, ostali ste vas dvoje kao dvije neznalice koje boli racku za klub, jer uvijek mozete podviti rep. Bit cete tu dok Nam salje pa makar i na kapaljku, jer niste u stanju sami ni marku u klub unijeti. Cemu ovo vodi? Je li to vec najavljujete da cemo zavrsiti kao MDK? Odlazite uhl**** i neznalice!!! Unistili ste zapoceti projekat a koliko vidim necete stati dok ne unistite i klub! Posaljite vi Namu jos koji mail da je sve OK i da nam treba jos manji budjet jer u klubu platu primate samo vi. Prva evropska utakmica je za mjesec dana a ti cekas bijeli dim ubleho glupa i pokusavas biti duhovit. Tebe i cobanicu zreba kazniti cim progovorite, jer nista pametno ne znate reci. UPRAVA NAPOLJE!!!
Szentharomsvag
Uvijek uz obespravljene!!
Bordobjeli
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.