Danas je sastanak koji bi mogao sve odlučiti: Fali samo jedno 'da', ali ono je ključno
Foto - EPA

Rukovodstvo Rome krenulo po Milika

Danas je sastanak koji bi mogao sve odlučiti: Fali samo jedno 'da', ali ono je ključno

M. Šljivak

Transfer Edina Džeka iz Rome u Juventus još uvijek nije završen samo zbog jednog čovjeka.

Poljski napadač Arkadiusz Milik za sada ne prihvata ponudu Rome za dolazak na Olimpico, a njegovim 'da' bi se Džeko oslobodio i transfer u Juventus ne bi došao u pitanje.

Italijanski mediji jutros su objavili kako bi sve oko transfera trebalo biti poznato u narednih 48 sati, no Calciomercato tvrdi da bi već danas stvari mogle da se okončaju.

Agent poljskog napadača stigao je u Italiju. Rukovodstvo Rome je već dogovorilo sastanak sa njim i pokušat će da što prije završe kompletnu stvar i da se saga oko ovih transfera konačno završi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

A ono što je Roma ponudila Miliku je zaista sjajno. Nude mu 25 miliona eura za pet godina i dodatne bonuse, a danas će predstaviti i projekat u kojem će Poljak biti glavna figura oko koje će se sve vrtiti u narednim godinama.

Čeka se Milikovo 'da' i vidjet ćemo hoće li na kraju Poljak osloboditi Džeka.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

felix__27
Ja sam gori sto ovo čitam Bgm
10 0
RZ88
..osloboditi Džeka? Sportsport.ba i uredniče Šljivak na našem portalu koristite naš jezik ne budite amateri.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi