Danas se nastavlja prvenstvo u još jednoj velikoj evropskoj ligi

Lopta se i tamo od danas počinje kotrljati

Danas se nastavlja prvenstvo u još jednoj velikoj evropskoj ligi

E. Oštraković

Pandemija koronavirusa prekinula je gotovo sve lige na svijetu, pa tako i prvenstvo u Portugalu, a to se desilo 12. marta.

Nakon što je nastavljena Bundesliga, te su izglasani nastavci La Lige, Premiershipa, te Serie A, danas će biti nastavljeno takmičenje i u Portugalu.

Utakmice će biti odigrane iza zatvorenih vrata, a večeras će biti odigrane dvije utakmice. Prvi je susret između Portimonensea i Gil Vicentea, a drugi između Famalicaa i Porta.

Tako je i Portugal krenuo stopama velikih liga, te će barem putem malih ekrana, pružiti zadovoljstvo navijačima da prate svoje najdraže klubove.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Na portugalsko prvenstvo se možete kladiti u kladionici Mozzart. OVDJE ostavite svoju opkladu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.