21

Komentari (21)

Zaccheroni
Portugal,srbija,grcka,kipar i moldavija
Mowzilla
Daj šta daš..
Mekke1983
Eto prilike gušterčićima da pokažu mogu li narasti u zmajeve!! :-D
struja
Garant 6 poena iz 6 grupe,ili?
karlhajncbrazzzo
Dobro je što svi žele izbjeći nas iz četvrtog šešira. :D
Zaštita Identiteta
Pa dobro, ovo nije loša grupa: Danska, Rumunija, Škotska, BiH, Andora, Gibraltar. Ovo već je smrt: Francuska, Poljska, Norveška, BiH, Armenija, Moldavija
Gazija_debil
Popusili smo u oba slucaja
Zaštita Identiteta
Zavisi kako gledaš. U prvom slučaju imamo potencijala za ispasti u peti šešir :) U drugom se možemo i u drugi vratiti. Sve je do toga hoće li momci početi trčati il će se i dalje na reprezentativna okupljanja dolaziti zbog kolača i familije.
Ante G.
Hrvatska, Srbija, Bosna, CG, Kosovo, Slovenija, Makedonija... Sve u jednu grupu pa da se pokrljamo! Kad je bal, nek se... :)
Seljober_Hakinnen
Tako je Ante ujko moj
bavarac88
sto ne citas pa bi vidio da ne mozes kosovo dobit
user1605223705
Isto kao za svjetsko 2002...i tad smo bili u 4 sesiru...evo 20 god kasnije opet isto...
Tas14
Ako igrači ponovo budu ginuli na terenu kao prije par godina i sa dobrim selektorom sve se može!
doledolovski
Daj nam lihtestajn da se igramo
phillies
Eto docekasmo da budemo sa Luksemburgom u istom sesiru. Bravo Saveze!
K79
Kad nas opet grci potrefe !
Ade1987
Dobro je da nemozemo igrati protiv Kosova ljudi bi nas ubili ko vola u kupusu
vedin
Ade1987
Volio bi ja da nisam upravu ali nažalost to je tako, pa vidio si sta nam Iran uradi a sad ce neki reci pa to je prijateljska utakmica nema to nikakve veze sad trenutno nemamo dobru ekipu i što prije shvatimo da mi nismo Njemačka ili Španija možemo uspjeti a a lijepo bi bilo samo da se ne vrijeđamo jer smo mi na istoj strani
Presidente
Dule ga je srozao, zla kob Iraca.
RZ88
Igrači koji igraju u Barceloni, Romi, Arsenalu,Milanu,Torinu zalosno je vidjeti da smo u 4 šeširu ali to su i zaslužili. Uvijek nam je disciplina bila lošija strana. Bit ce jako teško i do baraža doći.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.