Dani Alves sinoć nije ni igrao, a stadion na kraju napustio s dresom igrača Napolija

Bodrio tim s tribina

Dani Alves sinoć nije ni igrao, a stadion na kraju napustio s dresom igrača Napolija

E. Čaušević

Barcelona je sinoć remizirala protiv Napolija (1:1) u prvoj utakmici šesnaestine finala Evropske lige.

Napoli je uspio u 29. minuti da dođe do prednosti kada je Zielinski uspio da zatrese mrežu katalonskog kluba i utiša navijače na Camp Nou.

Međutim, Barcelona je uspjela u drugom poluvremenu da izjednači. U 59. minuti sudija je svirao penal za domaći tim, a siguran s bijele tačke bio je Ferran Torres koji je tako poravnao na 1:1.

U ovom meču Xavi nije mogao da računa na Danija Alvesa kojeg nije ni prijavio za mečeve Evropske lige, a njegov izostanak se na desnoj strani itekako osjetio. Umjesto njega ograo je Oscar Mingueza, ali se nije previše proslavio.

Alves je bodrio Barcelonu s tribina, a nakon meča otišao je do svlačionice gostiju. Ponio je i svoj dres kako bi se mijenjao s Lorenzom Insigneom što je na kraju i uspio.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Brazilac je na Instagramu objavio da je od Insignea dobio dres nakon utakmice, te se zahvalio igraču Napolija zbog toga.

Opis nije dostupan.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi